Promocija "Pyroblazera" u Beogradu

Wednesday, April 22, 2009

U četvrtak, 16. aprila, u bioskopu Roda 2 (Šumadija Palas) u Beogradu, održana je prva zvanična promocija domaće kompjuterske igre Pyroblazer

Promoicija Pyroblazera u Beogradu

CEO Eipix Games-a, g. Mirko Topalski, prezentovao je prvu domaću futurističku trku sa elementima pucačine, iza koje su tri godine rada mladog tima iz Novog Sada. Takođe, Pyroblazer je i jedna od retkih igara koja je kompletno prevedena na srpski jezik. Nakon uspešnog komercijalnog starta i distribucije igre putem nekoliko stranih portala koji se bave online prodajom zabavnog softvera, Pyroblazer nastavlja sa prodajom širom Srbije u izdanju Koneleka i distribuciji Extreme CC-a.

Promoicija Pyroblazera u Beogradu

Uporedo sa prodajom Pyroblazera, Eipix privodi kraju i Eclosion, novi igru smeštenu u isti univerzum (Arakhons Worlds) u kojem se odvija i radnja Pyroblazera. Eclosion je top-down shooter koji podseća na igre sa automata, međutim, kvalitetom vizuelnog sadržaja i igračkom koncepcjom daleko odskače od konkurentnih "retro" igara. S obzirom da je Pyroblazer naišao na izuzetno dobar prijem kod igračke publike i kritike, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu, g. Topalski je najavio da su počele pripreme za izradu nastavka koji će razvijati uporedo sa finalizacijom Eclosion-a.

Promoicija Pyroblazera u Beogradu